Tekstvak: Welkom bij brunenberg.eu

Telefoon: 0031    0475 45 90 30

E-mail: leon@brunenberg.eu

Hobby Leon

EHBO en Lotus dat is een groot deel van mijn / ons leven. Dit is eigenlijk altijd zo geweest, altijd voor het werk en na het werk(toen nog ploegendiensten) nog even ergens een oefening of lesavond verzorgen. Ook mijn Vrouw is van de partij en niet te vergeten onze beide dochters, Danielle de oudste heeft ook al haar EHBO Diploma en volgt nu ook de Lotus opleiding(bij studie kring Noord en Midden Limburg). En is 14 juni 2008 geslaagd met lof.

                                  

Michelle die heeft ook al samen met haar zus div. oefeningen mee gedraaid, tja het zit in het bloed zou je zeggen.

Ik ben in maart 1976 geslaagd voor mijn EHBO Diploma en ben toen gelijk begonnen met de opleiding LOTUS slachtoffer. Hier ben tot heden nog mee bezig. Verder vervul ik een bestuursfunctie bij de EHBO afd. Hunsel. Ik ben zeer betroken wat betreft veiligheid.

Verder heb ik al jaren een grote hobby aan fotograferen en filmen. Wat betreft video opnamen op DVD overzetten kan met en zonder tekst en bewerking maar ook zeer uitgebreid en professioneel gemonteerd worden. Het monteren van deze films doe ik op mijn pc en werk met adobe première , dit is nogal zeer tijdrovend maar erg leuk dat je dit zelf allemaal kunt doen. Ook de videoband van Het kasteel Groot Buggenum  van Prof. Dr. Helmut Hentrich uit Grathem heb ik bewerkt en op dvd gezet deze was gefilmd door NET 5. dit is echt een zeer leuke film. Ook de videoband van Grathem rond de jaren 60 heb ik  DVD gezet. Ook de jaarlijkse Skivakantie van scholengemeenschap St. Ursula in Heythuysen deze wordt opgenomen in Oostenrijk Bischofshofen door een van de leraren. Dan komt Dhr. Maurice Bounten naar het land van Grathem en gaan wij knutselen tot deze er leuk uit ziet maar dan zin wij wel ongeveer 75 uur verder voor een uur DVD, maar dan heb je wel iets geweldigs mooi.

Om terug te komen op het filmen, ook wordt er ieder jaar een musical opgevoerd op basisschool de Klink en deze wordt ook door mij bewerkt en op DVD gezet net zoals de Video wat Mijnheer Jan en Mijnheer Frans filmen van het schoolkamp in de Heldensebossen. Ook de school musical van basisschool de Schakel uit Ittervoort verzorg ik al verschillende jaar. Ook afgelopen jaar Kelpen-Oler er bij. Het laatste wat nu gedaan is de jeugdcarnaval van Prins Koen de 2de en Jeugdprinses Ilvy 2006 op DVD gezet dit zijn maar liefst 3 uur film geworden sorry korter ging echt niet. De uren van deze dvd durf ik niet te tellen. Samen met de vader van de prins ongeveer 5 weken op de zolder gezeten. Vrijwiligerers werk doe ik in Venlo Blerick dit met het gratis ZOKSFESTIEVAL.Ook daar maak ik video opnamens van div bands daar ook dit is erg leuk om te doen zo ben je er kort bij en proeft dan ook gelijk de popfestivalsfeer dat is echt het ultieme genot en als je nog nooit daar geweest bent dan is het echt de hoogste tijd.

 

 

BE   DEAR WHIT US               

Mijn naam is Leon Brunenberg